- Tempat Nongkrong Para GIRILAYA mania -


You are not connected. Please login or register

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down  Message [Halaman 1 dari 1]

1default PAIMO nang Klinik TONG KOL on Fri 16 Nov 2012, 15:38

skidmudflap


Nara Sumber
Nara Sumber
Nang
daerah kenjeran, ono klinik jenenge "Klinik TONG KOL". Nang klinik iku
ditulisi, sopo ae sing berobat gak waras-waras, duwek'e bakalan
dibalekno sampek 5x lipat. Sakben dino klinik iku rame terus, gara-gara
slogane menjanjikan. Tapi yo ngono sakben berobat nang kono pasienne
mesti waras, durung tau ono pasien sing komplain gara-gara gak waras.

Akhire Paimo iseng-iseng pingin berobat, ben klinik'e gak iso nangani
sopo eroh mujure awak duwek'e Paimo iso mbalik 5X lipat. Paimo ngarang
penyakit sing kiro-kiro aneh, sing wong durung tau krungu.


*nang klinik*

- Paimo : Bib, aku iki kok duwe penyakit aneh yo ?
+ Tabib : Penyakit opo ?
- Paimo : iki loh bib, aku sakben mbadok mesti ilatku kok gak kroso
opo-opo alias sepoh kabeh rasane ? pedes, asin, legi, gak ono seng
kroso blas bib !
+ Tabib : oalah iku ngono penyakit gampang diwarasno, sek yo mas ?

+ Tabib : Mei Chin, tolong jukukno obat nomer 7 ! *Tabib ngomong nang asisten'e*
+ Tabib : iki mas obate, ndang diombeh saiki ! kiro-kiro ono perubahan opo gak ?
- Paimo : *ngombeh obate, tapi karo pura-pura gak ngerasakno opo-opo cek duwek'e iso mbalik 5x lipat*

*tapi gak suwe Paimo langsung kaget*

- Paimo : JANCOK iki ngunu guduk obat bib, tapi telek pitik ! your eyes gak ndelok tah COK ?
+ Tabib : wah berarti koen wis waras mas, soale ilatmu wes iso ngerasakno telek pitik barang !

Akhire Paimo moleh karo gremeng gak mari-mari "COK JANCOK, asu tenan,
gatelisasi tabib klinik TONG KOL iku mangkane waras kabeh COK pasien'e
!".
Minggu ngarep'e, Paimo iseng maneh kepingin berobat nang klinik
TONG KOL karo gremeng "mugo-mugo ae ╬╗ku gak apes maneh COK, trus entok
duwek akeh gawe nraktir Pacare Tarjo"

*nang klinik*

- Paimo : Bib, aku duwe penyakit aneh !
+ Tabib : penyakit opo maneh iku ?
- Paimo : ngene bib. Aku akhir-akhir iki kok gampang lalian yo, padahal
sektas 5 menit nggacor tapi wis lali sing tak nggacorno iku mau ?
+ Tabib : oalah, gampang iku !
- Paimo : *mbatin karo merinding* "asu, kok tabib'e ngomong gampang maneh COK ?"
+ Tabib : Mei Chin, tolong jukukno obat nomer 7 !
- Paimo : Bib koen ojok gatelisasi COK, aku emoh nek mbok kek'i obat nomer 7 maneh !
+ Tabib : loh opo'o mas ?
- Paimo : iku guduk obat COK, tapi telek pitik !
+ Tabib : lah iku koen iling ? jarene 5 menit ae wes lali, tapi iki wes
kacek seminggu lah kok sek iling ae koen ? berarti penyakitmu wes waras
mas !
- Paimo : wes bib JANCOK, gak sudi aku katene berobat nang
kene maneh ! Gateli koen iku COK, mosok sakben berobat nang kene
disuguhi telek pitik trus ? -___-"


Warga GIRILAYA

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas  Message [Halaman 1 dari 1]

Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik

Ping your blog, website, or RSS feed for Free
ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free

 

pagerank analyzerW3 Directory - the World Wide Web Directory

© 2014 Copyright Girilaya Real Groups - All Rights Reserved | Back to Top